Es Portal

Gastronomia empordanesa actual, amb producte de qualitat i poc viatjat. Del paisatge a taula, un refugi gastronòmic, en una masia del s.XVI

Història

Es Portal és un hotel gastronòmic ubicat en una masia del s.XVI, totalment reformada però que conserva els elements constructius del gòtic renaixentista. La mateixa finca té diferents espais exteriors, com la terrassa i jardí, i d’interiors on es poden fer reunions de treball, esdeveniments o simplement gaudir de la tranquil•litat i bellesa del mas i el seu entorn. i format per un equip apassionat per la cuina, el bon menjar i el bon beure.

Cuina

Joan Carles Sánchez

 

L’ànima d’Es portal és el xef Joan Carles Sánchez, que compta amb un equip apassionat per la cuina i el servei, el bon menjar i el bon beure. La seva cuina es fonamenta amb productes de proximitat de la màxima qualitat i de productors curosament seleccionats. Cuina de mercat, empordanesa, actualitzada, basada en producte del territori tractat amb delicadesa i coneixement amb el punt just d’innovació i creativitat.

Sala

Laura Guerra

D’Es Portal, es pot destacar la feina d’un equip, liderat per la cap de sala i somelier Laura Guerra, una filosofia de bon servei i tracte, una atenció personalitzada, on es reflexa la voluntat que tenen perquè el client senti l’hospitalitat i alhora la voluntat de mostrar i fer gaudir dels valors del territori, culturals, d’oci i gastronòmics. Cal destacar també la feina de difusió enoturística i l’amplia oferta de vins de la zona de l’Empordà, que els ha fet merèixer el premi Lledoner d’Or.
previous arrow
next arrow
Slider

Es Portal Hotel Gastronòmic

Carr. de Pals a Torroella de Montgrí, 17

17256 Pals