La Calèndula

La natura i el producte; la part essencial de la gastronomia de la calèndula, un lloc on assaborir el paisatge amb els cinc sentits.

Història

Restaurant La Calèndula està ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós, units a l’Hotel del Teatre ****, als peus de les muntanyes del Quermany…
Des del 2015 l’espai es va rehabilitar, creant un ambient elegant, còmode i relaxat, on gaudir d’una gastronomia de kilòmetre zero, delicada i creativa. Amb la intenció de fer gaudir als clients de la natura amb els cinc sentits. Un lloc on voldreu que es pari el rellotge.
El Restaurant acull una gran vinoteca amb presència d’una acurada selecció de vins locals i del país. Ocupant un lloc privilegiat sobre l’escenari del teatre, en representació del déu Baco, déu del vi i el teatre.

Cuina

Iolanda Bustos

 

La xef Iolanda Bustos, reconeguda per la seva cuina botànica i biodinàmica, ha creat una proposta molt personal, on la naturalitat respira en cada recepta. Ella i el seu equip interpreten a la cuina el millor producte de la zona amb creativitat i distinció utilitzant herbes, flors, arrels, bolets i fruits silvestres que la xef recol•lecta i cultiva, per poder oferir un paisatge a cada plat. Recreant un passeig gastronòmic al llarg del seu menú silvestre o la carta, on s’hi troben totes les plantes comestibles que la Iolanda ha recollit pels camps i camins.

Sala

Salvador Casaseca

Després de 35 anys d’experiència com a cuiner, en Salvador va arribar al 2017 a la Calèndula per unir-se al projecte de la Iolanda, amb la funció de sommelier i director de sala. Ell dirigeix amb elegància un equip de professionals que conjuntament omplen d’ànima l’espai. Fent sentir que cada àpat esdevingui una celebració especial i única. Ell esdevé l’enllaç perfecte entre cuina y sala per transmetre l’essència i coneixement gastronòmic al comensal.
previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant La Calèndula

C/nou, 2
17214 Regencós