Pahissa del Mas…

Cuina empordanesa compromesa amb el territori i en continua evolució; al bell mig dels arrossars de Pals.

HISTÒRIA

El restaurant està ubicat a l’antiga masia del Mas Pou, que data del segle XIV,. Propietat de la família Pericay des de fa 7 generacions. La Rosa Maria Pericay i el seu home, el xef Jordi Vallespí han reformat personalment la pahissa d’aquesta masia, convertint-la en un restaurant d’amplies vistes, lluminós i amb un ambient rústic actual, situat en mig dels camps d’arròs de Pals.

Cuina

Jordi Vallespí

 

En Jordi Vallespí, fa una cuina amb majúscules, intensa de sabor, una cuina amb fondos, on es respecta el producte, les execucions son precises i les coccions controlades amb que l’aparent simplicitat que passa pel sedàs de moltes hores treballant el plat. La cuina a foc lent i feta amb paciència i amor pel producte.

Sala

Rosa Maria Pericay

L’acolliment i el servei a sala, a càrrec de la Rosa Maria Pericay, és d’una marcada personalitat. Ella s’ha encarregat de la decoració del restaurant, triant tots els objectes, incloent la magnífica i original vaixella de ceràmica artesana que els hi fa l’artista Martin Ley de Peratallada. La Rosa Maria us farà sentir com a casa.

previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant Pahissa del Mas...

Barri molinet, 16

17256 Pals