Sa Punta

Un indret on gaudir del benestar i la qualitat gastronòmica amb tranquil.litat. Prop de la Platja de Pals i els camps de Golf.

HISTÒRIA

Jaume Font és propietari de l’Hotel restaurant Sa Punta, amb una gran experiència culinària de més de 40 anys com a cap de cuina a diferents llocs de prestigi. El seu germà, Josep Font propietari també de l’Hotel, és el cap de sala i director del restaurant, creant una atmòsfera elegant de servei i atenció personalitzada de qualitat. La situació del Sa Punta, molt propera a la Platja de Pals i els camps de golf, el converteix en un destí privilegiat pels amants de la natura i la gastronomía.

Cuina

Jaume Font

Ivan Beumala

 

Els dos germans compten amb el suport laboral d’un cuiner excel•lent, Ivan Beumala, que porta més de 10 anys a la cuina del Sa Punta, amb una experiència laboral molt reconeguda, treballant a diferents llocs de renom de França i Catalunya. La Cuina del Sa Punta, és avui dia un referent de cuina de tradició marinera, del Baix Empordà; basada amb ingredients frescos de la Costa Brava, una cuina de mercat actualitzada, amb el màxim respecte al producte i el savoir faire empordanès.

Sala

Josep Font

La sala es distingeix per un servei de molta qualitat profesional. On els cambrers d’ofici elaboren algunes receptes clàssiques davant del comensal. En Josep Font ha creat una atmòsfera elegant i distingida, amb harmonía de l’espai.

previous arrow
next arrow
Slider

Hotel Restaurant Sa Punta

C/Sa Punta des Forn, 20
17255 Begur