Sol Blanc

Casa de menjars on gaudir de l’excel•lència del millor producte, en un entorn idíl•lic amb vistes als camps d’arròs i la muntanya del Quermany.

HISTÒRIA

El restaurant Sol Blanc, es troba ubicat en una masia, al bell mig dels camps d’arròs de Pals. Un lloc on gaudir de la pau del camp i unes boniques vistes al poble de Pals.
El restaurant, està regentat per el xef Jordi Ribas i la seva dona, la Sònia Labrador que és directora i cap de sala.

Cuina

Jordi Ribas

 

En Jordi Ribas, ofereix una cuina basada en el millor producte i sabors originals del receptari tradicional de la cuina catalana i de festa major. En els fogons, el xef no deixa indiferent a ningú, famòs per la cuina de l’arròs, que interpreta amb precisió i perfecció, cuinant cada varietat amb ingredients de màxima qualitat. L’arròs “brutal” que té a la carta n’és un bon exemple.

Sala

Sonia Labrador

La Sonia, dirigeix el servei amb meticulositat, recomanant personalment l’amplia i variada oferta gastronòmica. Posa molt èmfasi amb el producte fresc de temporada. Destaca la seva experiència professional, amb l’atenció personalitzada que ofereix a cada taula i cada comensal de manera singular. Perquè gaudeixin de l’àpat com si fos una celebració.

previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant Sol Blanc

Barri molinet, 14

17256 Pals